Doelmatige zorg

FysioPoli.nl® staat voor doelmatige zorg waar iedereen beter van wordt. Wanneer u klachten heeft weet u vaak niet meteen wat u eraan kunt doen. Heeft u een behandeling nodig of kunt u zelf iets doen aan uw klacht? U kunt bij FysioPoli.nl® terecht om al uw vragen te stellen. De fysiotherapeut is ten slotte de specialist op het gebied van lichamelijke klachten.
FysioPoli.nl® helpt u bij het verlichten of oplossen van uw problemen. Dit kan door bepaalde oefeningen en door advies van ervaren en gespecialiseerde fysiotherapeuten met vele jaren praktijkervaring.

Zij helpen u graag!

FysioPoli.nl® heeft zijn thuisbasis op de Noord-Veluwe waar ons vaste team van specialisten zich gevestigd heeft. U kunt bij ons terecht in Wezep, Elburg en Epe. In deze regio maakt FysioPoli.nl® gebruik van de faciliteiten van de Akker Fysiotherapie. De Akker is een toonaangevende Pluspraktijk op de Veluwe. U kunt kiezen uit onderstaande vestigingen en voor een afspraak bellen of mailen. U bent van harte welkom!

  • Wezep: Maisakker 40
  • Elburg: Terbekeweg 53
  • Epe: Quickbornlaan 9

FysioPoli.nl® kan u helpen aan een ervaren en deskundig fysiotherapeut in uw buurt in vrijwel heel Nederland. We kiezen daarbij voor Pluspraktijken. Dit zijn hoog gecertificeerde praktijken met goede faciliteiten en veel deskundigheid in huis.

Afspraak maken